divendres, 12 d’abril del 2013

L'Hospital de Sant Pau demana a Justícia ser intervingut per garantir la viabilitat del centre


Publica l’Ara
La mesura és "de caire temporal" i esdevé la "darrera oportunitat" per sortir de la situació actual
L'Hospital de Sant Pau ha acordat demanar al Protectorat de Fundacions del Departament de Justícia que prengui les actuacions jurídiques que consideri oportunes per tal d'aconseguir la viabilitat del centre. En un comunicat del president del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària, Xavier Pomés, diu que es busca "donar les garanties a tots els processos que s'hagin d'endegar en el futur, tant a nivell del Patronat com de l'equip de gestió", "donar total garantia jurídica a les actuacions dels membres de l'equip directiu" i "decretar en cada moment i circumstància aquelles decisions que, ajustades a dret, es considerin més apropiades". Afegeix que és una mesura "de caire temporal".



Aquesta decisió es va prendre en la darrera reunió de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que es va celebrar el 4 d'abril. En el comunicat, el president d'aquesta fundació assegura que és una actuació de caire temporal "que busca garantir la viabilitat i la recuperació de l'autonomia de centre però, en cas de no ser així, obligui a una total reestructuració del centre".
Afegeix que la voluntat del Patronat és continuar fent tots els esforços per lluitar per la viabilitat i governabilitat de l'hospital, i per això fa una crida a tots els estaments del centre.
"Aquesta s'ha de veure com la darrera oportunitat que té el centre després de molts anys de conflicte", finalitza Pomés.