dilluns, 5 de març del 2012

El pla de medicació, a internet

Publica Ara
El departament de Salut obrirà l'accés a la carpeta personal de salut a tots els ciutadans abans de finals d'any, segons ha anunciat aquest dilluns Joan Guanyabens, conseller delegat de l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut i coordinador general de les TIC del departament.
La carpeta personal de salut, actualment en període de proves per a uns 90.000 ciutadans, permet consultar a través d'internet els informes d'altes hospitalàries i d'urgències, els resultats d'analítiques i altres proves diagnòstiques i les vacunes. A més, des de fa unes setmanes també inclou el pla de medicació individual, amb tota la informació actualitzada de les receptes electròniques.
Guanyabens ha emmarcat aquesta novetat en l'aposta del departament per internet com una eina per transformar el model assistencial. A més de la carpeta personal de salut, aquest dilluns s'han presentat altres experiències tecnològiques, com una web de dades obertes d'estadístiques de diagnòstics o un projecte de coordinació de proves per a hipertensos.