dimarts, 20 de març del 2012

El 29 de març, defensem els drets laborals i socials

No es consumeix, no es ven
Com a persona consumidora, el 29m fes Vaga. Planifica amb anterioritat les teves compres i evita consumir aquest dia en les botigues, en els bars, repostar en les benzineres…

Com a persona usuaria dels serveis públics, el 29m fes Vaga. No els utilitzis (excepte urgències sanitàries), no portis els teus fills i filles a l’escola, no facis gestions en les administracions publiques.

Si estàs a l’atur, ets pensionista, estudiant o no treballes, dóna suport als piquets informatius i participa en les mobilitzacions convocades a la teva localitat. No et quedis a casa.
Cal convertir aquesta jornada de vaga general en una protesta ciutadana davant els atacs que estan patint els interessos de la majoria de la ciutadania; en aquest sentit -i davant l'imminent pujada de les tarifes elèctriques a l'abril- podem expressar el nostre malestar reduint al mínim el nostre consum el proper 29 de març. Endesa, Iberdrola i Gas Natural han repartit entre els seus accionistes més de 28.000 milions d’euros en sis anys, molt més que els 24.000 milions que reclamen del suposat dèficit tarifari.
Organitzats i actius podem aturar aquesta reforma laboral